سايت دردانم
دانستني هاي دردانم

انواع هپاتيت از كبد انسان و مشكلات مربوط به كبد ناشي مي‌شود. سايت دانستني دردانم براي انواع هپاتيت در اين مقاله توضيحات مفيدي را به همراه دارد. شما مي‌توانيد در ساير بخشهاي اين وب سايت از بيماريهايي مثل آكنه چيست، يبوست چيست، آبسه چيست و ... اطلاعات كلي و مفيدي را دريافت نماييد. در اين وب سايت همچنين در مورد انواع روشهاي تشخيص مثل ميلوگرام، اسكن اسپكت، توموگرافي، آمنيوسنتز، آرتروگرافي، پرتونگاري مفصلي و ... توضيحات قابل استفاده‌اي براي كاربران محترم در نظر گرفته شده است. ويروس هپاتيت خود باعث بروز انواع هپاتيت در بدن انسان مي‌شود. برخي ديگر از عفونت‌هاي ناشي از الكل يا مصرف داروهاي خاص نيز مي‌تواند از عوامل شروع انواع هپاتيت باشد. برخي از انواع هپاتيت به راحتي قابل انتقال و سرايت به اشخاص ديگر است.

علائم انواع هپاتيت چيست؟

در ابتداي اين بيماري علائم هشدار دهنده‌اي در بدن مشاهده نمي‌شود. افرادي كه از داروهاي خاص استفاده مي‌كنند هر شش ماه بايد آزمايش براي سلامت كبد بدهند تا به انواع هپاتيت دچار نشده باشند. زماني كه بيماري هپاتيت گسترده مي‌شود مي‌توان علائمي مثل:

  • رنگ تيره صورت و لب
  • بالا رفتن دماي بدن
  • زردي چشمها
  • از بين رفتن اشتها
  • شكم دردهاي پي‌درپي
  • تغيير رنگ ادرار و كدر شدن آن
  • خستگي در بدن
  • احساس ناراحتي كلي
  • و ....

را در فرد بيمار مشاهده كرد.

انواع هپاتيت مزمن در ابتدا قابل تشخيص نبوده و فقط از طريق تستهاي خون و مشخص مي‌گردند. حتي گاهي ممكن است بيماري تا نارسايي كبد پيش رفته باشد و سپس پزشك آن را تشخيص دهد. انواع هپاتيت بيماري خاموش و خطرناكي هستند.

در يك نگاه عاميانه و كلي مي‌توان انواع هپاتيت را به دسته‌هاي:

هپاتيت A

هپاتيت B

هپاتيت C

هپاتيت D

هپاتيت E

و هپاتيت الكلي تقسيم نمود.

در هپاتيت نوع A كه از طريق غذا و نوشيدني‌هاي آلوده وارد بدن مي‌شود واكسيناسيون قبل از شروع بيماري انجام مي‌شود. اين مدل از انواع هپاتيت در شهرها و كشورهايي كه بهداشت فردي و محيطي رعايت نشده و غذا و آب آلوده مصرف مي‌شود شيوع دارد.

هپاتيت نوع B از طريق خون آلوده به افراد منقل مي‌شود. اين مدل از انواع هپاتيت از طريق مادر باردار به نوزاد، روابط جنسي محافظت نشده، تزريق آلوده و ... منتقل مي‌شود.

هپاتيت نوع C باعث سيروز كبدي و نارسايي كبدي مي‌شود. اين مدل از انواع هپاتيت از طريق خن آلوده به خون فرد سالم منتقل مي‌شود.

در هپاتيت نوع D حتماً بايد هپاتيت نوع B در بدن وجود داشته باشد. رنده ماندن اين ويروس به وجود ويروس هپاتيت نوعB نيازمند است. براي جلوگيري از اين بيماري واكسن هپاتيت نوع B مي‌تواند كمك خوبي باشد.

هپاتيت نوع E از انواع هپاتيت از طريق مصرف گوشت خوك، گوشت خام، صدف حلزوني و خوراكي‌هايي از اين قبيل به انسان منتقل مي‌شود.

هپاتيت الكلي در اثر مصرف بيش از حد الكل به وجود آمده و باعث نارسايي كبد و از بين رفتن آن مي‌گردد.

 

 

امتیاز:
بازدید: 63
برچسب:
:
[ 1398/10/29  ] [ ۰۸ ] [ dordanam ] [ ]

عارضه‌ي خشكي مزاج يا يبوست در دستگاه گوارش بدن انسان رخ مي‌دهد. سايت دانستني دردانم در مورد انواع بيماريها مثل يبوست چيست، آكنه چيست، آبسه چيست، انواع هپاتيت و ... اطلاعات مفيدي در اختيار مخاطبان قرار مي‌دهد.

به طور كلي يبوست زماني اتفاق ميافتد كه مدفوع به راحتي از بدن خارج نشود. بوي بد دهان، دل دردهاي شديد، از دست دادن اشتها، ناراحتي‌هاي معده مثل سوزش و رفلكس و حتي تنفس بد بو از نشانه‌هاي بروز بيماري يبوست در فرد مي‌تواند باشد.

زماني كه مدفوع از بدن خارج نشود، آب مدفوع مجدد گرفته مي‌شود و هر دفعه سفت‌تر مي‌گردد كه از دلايل رخ دادن يبوست است.

علل به وجود آمدن يبوست چيست؟

از علت‌هاي شايع و اوليه بروز بيماري يبوست مي‌توان به كم آبي در بدن و عدم تحرك اشاره كرد. افرادي كه تغيير ناگهاني در عادات غذايي خود مي‌دهند نيز ممكن است دچار يبوست گردند. در صورتي كه وعده‌هاي غذايي داراي فيبر كافي نباشند، باعث به وجود آمدن يبوست و كند شدن عملكرد روده در بدن انسان مي‌شوند. خارج نشدن باد معده از بدن و جلوگيري از خروج آن به عقيده پزشكان مي‌تواند از ديگر عوامل بروز يبوست باشد.

دلايل ديگر بروز بيماري يبوست چيست؟

  • سرطان روده
  • كولون روده
  • بارداري
  • مصرف قرص‌هاي آهن، داروهاي ضد افسردگي، داروهاي ضد انعقاد
  • كم‌كاري تيروئيد
  • و ...

 

درمان يبوست چيست؟

زماني كه يبوست به مراحل حاد نرسيده است مي‌توان با رعايت موارد خانگي و سنتي نيز اين بيماري را درمان نمود. افزايش ميزان آبي كه در شبانه‌روز نوشيده مي‌شود مي‌تواند در رفع بيماري يبوست كمك فراواني كند. افرادي كه دچار اين بيماري هستند بايد سعي كنند تا آب را به صورت ولرم ميل كرده و از نوشيدن مايعات خيلي سرد خودداري نمايند. تحرك كافي در شبانه روز و افزايش ميزان ورزش و پياده‌روي مي‌تواند به خارج شدن مدفوع و رفع يبوست كمك نمايد. اضافه كردن مقدار قابل توجهي از ميوه‌ها و سبزيجات به وعده‌هاي غذايي و ميان وعده‌ها باعث رفع يبوست شده و روده بزرگ را به كار مي‌اندازد. مواد خوراكي كه داراي فيبر هستند به افزايش تحرك روده و خارج كردن مدفوع از بدن كمك مي‌نمايند.

زماني كه بيماري يبوست شديد شده و پزشك آزمايشات و روشهاي تشخيص ديگر را تجويز مي‌نمايد نيز بايد به دستورات عمل كرد. در برخي موارد كه يبوست علل پزشكي ديگري دارد درمان‌هاي خاصي از سوي پزشك به بيمار براي از بين رفتن يبوست توصيه مي‌گردد.

سايت دانستني دردانم در مورد انواع بيماريها مثل يبوست چيست، آكنه چيست، آبسه چيست، انواع هپاتيت و ... مي‌تواند اطلاعات مفيد و كاربردي را در اختيار كاربران محترم قرار دهد. همچنين براي روشهاي تشخيص كه براي بيماري‌هاي ديگر وجود دارند از تكنولوژي و دستگاه‌هاي به روزي استفاده مي‌شوند كه در مقاله‌هايي مثل ميلوگرامچيست، اسكن اسپكت چيست، توموگرافي چيست، كولونوسكوپي چيست، پرتونگاري مفصلي چيست، آرتروگرافي چيست و ... مي‌توان اطلاعاتي در مورد آن‌ها كسب نمود.

 

 

امتیاز:
بازدید: 52
برچسب:
:
[ 1398/10/23  ] [ ۰۸ ] [ dordanam ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 6
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب